Logó
Képzések
Szabados-Tóth Katalin
Szabados-Tóth Katalin
tanító, napközis nevelő
Tanulók
374
Képzések
1
Elérhetőségek
Cím: Magyarország, Zsombó
Email: sztkatica@gmail.com
Szakmai tapasztalat
Diplomák: Eötvös József Tanítóképző Főiskola- általános iskolai tanító;Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Kar-differenciáló pedagógus szakvizsga
Oktatási területek: Tanító, napközis nevelő
Munkahely: Szent Imre Katolikus Általános Iskola

Bemutatkozás

Szabados-Tóth Katalin, tanító és fejlesztőpedagógus vagyok. 31 éve vagyok a pályán. 22 éve dolgozom Zsombón.

Voltam osztályfőnök és osztályfőnök helyettes. Dolgoztam a NYIK tanítási programmal. Fejlesztettem gyermekeket az Ayres terápiával. 5 évet tevékenykedtem fejlesztőpedagógusként. Szívesen alkalmazom egyéni fejlesztésben Kulcsár Mihályné – féle komplex mozgásterápiát. Bármilyen feladattal bíztak meg, igyekeztem az adott helyzetből a maximumot kihozni.

 6 éve dolgozom napközis nevelőként. A gyerekek képességeinek fejlesztésekor és a délutáni munka diffenciálásakor egyre többet használom a digitális kompetencia által nyújtott lehetőségeket. Gyakran készítek gyakorló feladatokat a Learningapps segítségével. Szívesen keresek fejlesztő játékokat, matematika és anyanyelv gyakorló feladatokat, kézműves ötleteket a világhálón. Gyakran válogatok meséket, oktatófilmeket az interneten. Az oldalak linkjeit összegyűjtöttem, és az átláthatóság kedvéért a Symbaloo csempéire feltettem. Így teszem könnyen elérhetővé magam és a gyerekek számára az összegyűjtött anyagot. Előszeretettel alkalmazom a Symbaloo linkmegosztó alkalmazást, mert látványos, könnyen átlátható, praktikus, és nem utolsó sorban könnyen kezelhető. Nagy előnye, hogy a feladatok és a webcsempék készítése közben én is egy kicsit gyermekké válok, és élvezem a játékos oktatás előnyeit.

 

Differenciálás a Symbaloo használatával az alsós napköziben
Symbaloo bemutatása lépésről lépésre
Szabados-Tóth Katalin
Szabados-Tóth Katalin
tanító, napközis nevelő
Kívánságlistára
374
0/85 pont