Logó
Képzések
Éder Márta
Éder Márta
Tanító, gyógytestnevelő, gyógypedagógus, szakértő, szaktanácsadó
Tanulók
47
Képzések
1
Elérhetőségek
Mobil: 306574162
Telefon: 306574162
Cím: Magyarország, Tapolca
Email: edermarti1977@gmail.com
Szakmai tapasztalat
Diplomák: tanító magyar nyelv és irodalom műveltségi területtel, gyógytestnevelő, gyógypedagógus tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirány, mesterpedagógus, oktatási szakértő, szaktanácsadó
Oktatási területek: általános iskola
Munkahely: Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola Székhelyintézmény

Bemutatkozás

Éder Márta vagyok, 1999 óta pedagógusként dolgozom. Szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim is egyben, s elhivatottságomat talán ennek köszönhetően sikerül megőriznem. Két gyermek édesanyjaként nap mint nap látom a generációs különbségeket, sajátosságokat, s tudom, hogy a szülők, a pedagógusok, a munkaadók mind-mind küzdenek az ebből adódó kihívásokkal. Ugyanakkor azt is tapasztalom, hogy gyermekeink sincsenek könnyű helyzetben, ha velünk szeretnének szót érteni, sőt, a mi elvárásainknak kell megfelelniük, s netalán még nekünk is kell dolgozniuk... Tudom, hogy mennyire nehéz nyitnunk a digitális világ felé, én is csak pár éve cseréltem le a gombos telefonomat nagyfiam unszolására.... nem bántam meg. :)

Támogatom a digitális eszközökkel kiegészített oktatást, és hiszem, hogy nekünk pedagógusoknak kiemelt feladatunk az, hogy a gyerekeinket megtanítsuk, hogyan ruházzák fel értelemmel okos eszközeiket. El sem tudom (és nem is akarom) képzelni, mi lenne, ha ezt nem tennénk, és csak az álhírek, a média nyomása, a fény/villogás/csillogás árnyékában nőnének fel a diákjaink, akik a vrtuális világban tudnának csak létezni. 

Képzéseimmel segíteni és bátorítani szeretném azokat a pedagógusokat (és akár szülőket), akik nem tanulták ugyan az IKT eszközök használatát, de belátják, hogy ez mennyire fontos az oktatásban is. Kurzusaimat jó szívvel ajánlom kezdő IKT-használóknak, ugyanis mindig is azt vallottam, hogy az egyszerű és nagyszerű megoldások a legoptimálisabbak mindenki számára.

Számtalan pedagógus konferencián vettem részt, ahol akár találkozhattunk is,így esetleg hallhattál tőlem már előadást a témában. Több pályázatban szakmai vezetőként igyekszem segíteni a fenti célokat, illetve országszerte folyamatosan tartok pedagógus képzéseket is. 

Nyugodtan vágj bele, szerintem nem bánod meg!

Készségfejlesztés LapodaMesével
Online képzés, mely segíti az óvodai és az alsó tagozatos készségfejlesztés eredményességét
Éder Márta
Éder Márta
Tanító, gyógytestnevelő, gyógypedagógus, szakértő, szaktanácsadó
Kívánságlistára
47
0/235 pont