Logó
Képzések

Interaktív tanóra - spiral.ac

Egy tanfolyam online tudásfelmérésről, interaktív prezentációkról és videókról, együttműködésről.
Elérhető pontok: 140 pont

A leckék elvégzését követően 110 pont szerezhető meg, valamint a kurzus teljesítésével további 30 pont érehető el!

A kurzusról

A tanfolyam során négy olyan spiral alkalmazással ismerkedhetsz meg, amelyek segítségével a diákjaid okostelefonjait hasznos és értelmes módon vonhatod be az órádon folyó munkába. Könnyen és hatékonyan kaphatsz válaszokat a kérdéseidre minden egyes tanulótól, akár rajzos formában is.  A  már elkészült prezentációidat  egy gombnyomással teheted interaktívvá, ezzel lehetőséget adva a tanulóknak arra, hogy közben kérdéseket tegyenek fel, vagy épp te győződj meg a megértésükről. Prezentációkat készíthetnek a diákjaid az órán okostelefonokon  csoportmunkában, miközben te végig kísérheted a folyamatot a tableted, laptopod segítségével.

Az oktatási videókat interaktívvá teheted, élő kommentfolyamban fejezhetik ki diákjaid a véleményüket, illetve válaszolhatnak kérdésekre, melyekből kiderül, hogy mennyire értették meg az elhangzottakat.

FIGYELEM! A Spiral.ac a jelen kurzus elkészítése óta fizetőssé vált. Lehetőség van ingyenes fiókot létrehozni, de sajnos a legtöbb funkciót már csak a fizetős verzióban lehet igénybe venni.